Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 16:09

Κείμενο του Ν. Ρωμανού μετά την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά

Κείμενο του Ν. Ρωμανού μετά την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά

«Προσπαθώ να αποτυπώσω σε ένα κομμάτι χαρτί τα τελευταία υπολείμματα συγκροτημένης σκέψης με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την εκ νέου απόρριψη του αιτήματος της εκπαιδευτικής άδειας». Με τα λόγια αυτά αρχίζει κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός, ύστερα από την απόρριψη του αιτήματός του για χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ύστερα από 24 μέρες απεργίας πείνας, στο κείμενο που εξέδωσε με τίτλο «Χορεύοντας με τον θάνατο για 24 μέρες», δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει την απεργία πείνας, προσπερνώντας την οποιαδήποτε πιθανότητα να κάνει πίσω και «απαντάει» με αγώνα ως τη νίκη ή αγώνα ως τον θάνατο, ενώ ξανατονίζει ότι έχει υπογράψει επισήμως την άρνησή του για οποιαδήποτε χορήγηση ορού.

Ταυτόχρονα καταδικάζει, τους αυτόκλητους υπερασπιστές του, όπως λέει, και ειδικά «Συριζέους και λοιπούς εμπόρους ελπίδων» αναφέροντας ότι όσοι έχουν εμφανισθεί «έχουν φάει πόρτα χωρίς διάλογο».

Διαβάστηκε 977 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων