Σάββατο, 11 Απριλίου 2015 10:59

Μειωμένη φέτος η έξοδος των Αθηναίων

Μειωμένη φέτος η έξοδος των Αθηναίων

Ελαφρά μειωμένη είναι φέτος σε σχέση με πέρυσι η έξοδος των Αθηναίων καθώς ο καιρός δεν ευνοεί τους εκδρομείς του Πάσχα.
Έως τη μία το μεσημέρι από τα διόδια των Αφιδνών προς τη Λαμία είχαν περάσει 23.164 αυτοκίνητα, αριθμός μειωμένος κατά 1,21% σε σχέση με πέρυσι οπότε τη Μεγάλη Παρασκευή έως την ίδια ώρα είχαν περάσει 22.883. Μειωμένος κατά 4% περίπου είναι και ο αριθμός των αυτοκινήτων που πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας προς την Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα, έως τη μία το μεσημέρι είχαν περάσει 30.000 αυτοκίνητα, ενώ πέρυσι τις ίδιες ώρες είχαν περάσει 33.000. Η έξοδος των εκδρομέων αναμένεται να ολοκληρωθεί το Μεγάλο Σάββατο με ήλιο και λίγες νεφώσεις.

 Οι θερμοκρασίες θα φτάσουν στη Δυτική Ελλάδα τους 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 18 με 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 15 με 16 βαθμούς. Αισθητά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός  την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα όπου αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Μετά τις 9 το βράδυ άρχισε από το λιμάνι του Πειραιά η αναχώρηση των πλοίων για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των ανέμων.

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Πολλές από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες προκειμένου να καλύψουν τη ζήτηση έχουν προγραμματίσει για αύριο έκτακτα δρομολόγια.

Διαβάστηκε 1016 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων