Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 16:33

Αίτημα να περιληφθεί ο Κορυδαλλός στις επιτρεπόμενες μετακινήσεις των κατηγορούμενων της Χρυσής Αυγής

Αίτημα να περιληφθεί ο Κορυδαλλός στις επιτρεπόμενες μετακινήσεις των κατηγορούμενων της Χρυσής Αυγής

Αίτημα προς το Συμβούλιο Εφετών, προκειμένου να εξαιρεθεί του κατ' οίκον περιορισμού, η μετακίνηση κατηγορουμένων προς το δικαστήριο κατά τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης, υποβάλλει το δικαστήριο ενώπιον του οποίου δικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το αίτημα θα υποβληθεί σήμερα για όσους κατηγορούμενους πρώην και νυν βουλευτές -όπως οι Νίκος Μιχαλολιάκος και η σύζυγος του-βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό ώστε, όπως ανέφερε η κ. Λεπενιώτη, να μην είναι δυσχερής η μετάβασή τους στη δικαστική αίθουσα, εφόσον οι ίδιοι επιθυμούν να παρίστανται.

Η 6η συνεδρίαση ξεκίνησε με 18 παρόντες, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας -μοναδικός από την ηγετική ομάδα -από τους συνολικά 68 κατηγορούμενους.

Η διαδικασία συνεχίστηκε με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης που ζητούν την αποβολή της παράστασης πολιτικής αγωγής για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Το δικαστήριο βρίσκεται σε διακοπή και όταν επαναληφθεί η συνεδρίαση θα αγορεύσει η εισαγγελέας επί των αντιρρήσεων της υπεράσπισης.

Διαβάστηκε 999 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων