Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 13:00

Βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Ελλάδα

Βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Ελλάδα

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στην ανατολική χωρά όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.

Στη δυτική Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και θερμοκρασία από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησος αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

Σε Κυκλάδες, Κρήτη, νησιά του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα θα έχουμε λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.
 
Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά.
Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστηκε 1177 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων