Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 18:07

Εκπαίδευση και εργασία για αποφοίτους στη Heineken

Εκπαίδευση και εργασία για αποφοίτους στη Heineken

Ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου του 2016 η υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο του διεθνούς Προγράμματος Αποφοίτων της Heineken, που προσφέρει σε όσους επιλεγούν, εκπαίδευση και εργασία για 1,5 έτος σε διάφορα τμήματα της εταιρείας στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και την Αφρική.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο σε συγκεκριμένα επιστημονικά πεδία (όπως για παράδειγμα Οικονομολόγοι, Μηχανικοί, Διοίκηση Επιχειρήσεων κ.ά.), εργασιακή εμπειρία έως 2 έτη, εξάμηνη τουλάχιστον παραμονή στο εξωτερικό είτε για σπουδές είτε για εργασία, άριστη γνώση τουλάχιστον δύο ξένων γλωσσών (εκ των οποίων η μία να είναι τα Αγγλικά), διάθεση να ζήσουν και να εργαστούν εκτός συνόρων και δίπλωμα οδήγησης (για ορισμένες ειδικότητες).

Οι τομείς στους οποίους θα εξειδικευτούν οι υποψήφιοι είναι οι εξής: Μάρκετινγκ και Πωλήσεις, Εταιρικές Σχέσεις, Οικονομικά, Ανθρώπινο Δυναμικό, Τεχνολογία-Πληροφορική, Εφοδιαστική Αλυσίδα και Προμήθειες.

Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο www.theheinekencompany.com/careers/graduates/heineken-international-graduate-programme

Διαβάστηκε 1441 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Είπαν και ελάλησαν...

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων