Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 12:15

Ξεκινά το πρώτο ελληνικό κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες

Ένα ξεχωριστό, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, κινηματογραφικό φεστιβάλ, το «Athens Adventure Film Festival», θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Κολλέγιο Ψυχικού), εκεί όπου αθλητές, κινηματογραφιστές, φωτογράφοι και εταιρείες εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να εντυπωσιάσουν το κοινό. Το πρώτο ελληνικό κινηματογραφικό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες όπως skiing, climbing, surfing, mountain biking, kayaking, alpinism, trail running, snowboarding και πολλές άλλες.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει:
- «Κινηματογραφικές ταινίες»: Θα πραγματοποιηθούν 20 προβολές με τις περισσότερες από αυτές να αποτελούν πρεμιέρες στη χώρα μας. Αφορούν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με τη δύναμη του ανθρώπου μετατρέποντας τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράσης.
- «Έκθεση φωτογραφίας» από καταξιωμένους Έλληνες φωτογράφους: Θα κοσμεί τους χώρους του φεστιβάλ ταξιδεύοντας το κοινό στις ομορφότερες «στιγμές» της Ελλάδας και του κόσμου. (Φωτογράφοι: Γκιριτζιώτης Μπάμπης, Δανιηλίδης Νικόλαος, Καλτσάς Κωνσταντίνος, Κατωπόδης Γεράσιμος, Λέφας Ηλίας, Ματσούκα Πηνελόπη.)
-  «Ομιλίες / Παρουσιάσεις»: Σύγχρονοι θρύλοι του ορεινού και θαλάσσιου αθλητισμού, άνθρωποι που επανειλημμένα άγγιξαν τα σωματικά και πνευματικά τους όρια, θα μιλήσουν για τις περιπέτειες τους.

Διαβάστηκε 1602 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων