Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 12:48

Ράλι μόνο για γυναίκες στη Βουλγαρία!

Ένα ράλι με... "άρωμα γυναίκας" φιλοξένησε πρόσφατα η πόλη Γκαλάμποβο της Βουλγαρίας και, μάλιστα, ανάμεσα στις συμμετέχουσες υπήρχε και μία Ελληνίδα, η δημοσιογράφος Μελαχροινή Μαρτίδου, εδώ και χρόνια αρχισυντάκτρια της εφημερίδας "Χρόνος" της Κομοτηνής.

Γυναίκες κάθε ηλικίας και επαγγελματικής "ταυτότητας" έπιασαν το τιμόνι και συμμετείχαν στον αγώνα, που εκτός από πολλά... γκάζια είχε πλατιά χαμόγελα, κύπελλα στις νικήτριες και λογιών λογιών δώρα για τις τολμηρές που έβαλαν πλώρη να κατακτήσουν ένα κατ' εξοχή ανδρικό άθλημα.

Ο Νικολάι Τόνεφ, δήμαρχος του Γκαλάμποβο, έχει καθιερώσει το ράλι αυτοκινήτων με πλήρωμα μόνο γυναίκες, κάθε Μάρτιο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, η διοργάνωση έχει καταστεί τόσο δημοφιλής ώστε στην περιοχή συρρέουν για να δουν τον αγώνα όχι μόνο κάτοικοι, αλλά και πολλοί τουρίστες.

Φέτος, η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για τις 8 Μαρτίου προκειμένου να συμπέσει με την Παγκόσμια Ημέρα για τη γυναίκα, αλλά το ποτάμι της περιοχής είχε άλλα... σχέδια, καθώς πλημμύρισε εξαιτίας των συνεχών βροχοπτώσεων. Έτσι, το "ραντεβού" δόθηκε στις 22 Μαρτίου και όλοι ή μάλλον... όλες ήταν εκεί- και τα 21 πληρώματα που τελικά έλαβαν μέρος

Διαβάστηκε 1343 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων