Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 13:37

Μηνυτήρια αναφορά για διαρροή ανακριτικού υλικού, κατέθεσε η Ελένη Ζαρούλια

Μηνυτήρια αναφορά για διαρροή ανακριτικού υλικού, κατέθεσε η Ελένη Ζαρούλια

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι βοσκοί, οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα. Τους αφήνουμε ελεύθερους. Οι Χρυσαυγίτες δεν ψηφίζουμε κανέναν υβριστή μας και δεν ψηφίζουμε κανέναν που οδηγεί τον ελληνικό λαό στην αυτοκτονία» δήλωσε σήμερα το πρωί, αναφερόμενη στον β? γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, που κατέθεσε στην Εισαγγελία της Αθήνας μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για διαρροή ανακριτικού υλικού. Όπως υποστήριξε «ούτως ή άλλως είτε ψηφίσουν Σαμαρά θα βγει ο Βενιζέλος, αν ψηφίσουν Τσίπρα θα βγει ο Σαμαράς, οπότε δεν έχει νόημα».
 
Για τις ευρωεκλογές, η κ. Ζαρούλια είπε ότι «η ΧΑ θα κατεβεί στις ευρωεκλογές με ψηφοδέλτιο σε όλη την Ελλάδα. Ο Άρειος Πάγος δεν έχει απαγορεύσει το ψηφοδέλτιο της ΧΑ και θα υπάρχει παντού, όπως θα υπάρχουν και εκλογικοί αντιπρόσωποι, ούτως ώστε να μην μπορέσουν να κλέψουν ούτε μισή ψήφο από τους Έλληνες εθνικιστές».
 
Αναφορικά με τη μηνυτήρια αναφορά ο Άγγελος Αγγελέτος, συνήγορος της κ. Ζαρούλια, υποστήριξε ότι «κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έχει παρουσιαστεί το φαινόμενο, πρώτα να δημοσιοποιούνται τα έγγραφα του ανακριτικού υλικού στον ηλεκτρονικό και στον έντυπο Τύπο και μετά να λαμβάνουν γνώση οι κατηγορούμενοι».

 

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 1498 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων