Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 18:12

Π. Καμμένος: Πρόωρες εκλογές πριν τον Νοέμβριο

Π. Καμμένος: Πρόωρες εκλογές πριν τον Νοέμβριο

Την εκτίμηση ότι στην επόμενη Βουλή δεν θα υπάρχουν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, ενώ θα υπάρχουν οι δυνάμεις εκείνες που θα συνεργαστούν για τον σχηματισμό κυβέρνησης, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στην 79η ΔΕΘ.

"Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ στην επόμενη Βουλή. Θεωρώ, δηλαδή, ότι ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος έχουν τελειώσει την αποστολή τους και, πάντως, την Κυριακή το βράδυ των επόμενων εκλογών δεν θα υπάρχουν στο πολιτικό σκηνικό" είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: "Θα δημιουργηθούν δυνάμεις τέτοιες από τον ελληνικό λαό που μπορούν να οδηγήσουν σε μία δημοκρατική κυβέρνηση που θα αναλάβει την εθνική ανασυγκρότηση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε εκεί".

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. τόνισε ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα πριν από τον Μάρτιο του 2015 και ο ίδιος επιθυμεί να γίνουν πριν τον Νοέμβριο του 2014, επειδή την 1η Νοεμβρίου καταργείται το "βέτο" στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην οικονομία και τα εθνικά θέματα της Ελλάδας.

 

 

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 1669 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων