Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 19:35

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση του προϋπολογισμού

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση του προϋπολογισμού

Ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2015.

Στην αρχή της συνεδρίασης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ζήτησε την αναβολή της συζήτησης, καθώς "την ώρα που εμείς συζητάμε τον Προϋπολογισμό, η κυβέρνηση συνδιαλέγεται μέσω e-mail και τηλεδιασκέψεων με την Τρόικα για την επιβολή νέων μέτρων που τον ανατρέπουν".

"Προτείνουμε να αναβληθεί η συζήτηση για λίγες μέρες, μέχρις ότου καταλήξει η κυβέρνηση με την Τρόικα, ποιον Προϋπολογισμό θα ψηφίσει το Σώμα - ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο να ψηφιστεί ο Προϋπολογισμός και να δούμε τη Δευτέρα καμία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που να τον ανατρέπει. Αυτό θα ήταν προσβολή και για την κυβέρνηση και για το Σώμα" ανέφερε ο κος Καμμένος.  

"Το έχουμε συζητήσει αυτό εκτενώς" απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. "Πολλοί εκτιμούσαν και τα δύο προηγούμενα χρόνια ότι δεν θα εκτελεστεί ο Προϋπολογισμός - και όμως εκτελέστηκε. Επειδή είναι πρωτοβουλία της κυβέρνησης, προτείνω να διεξαχθεί κανονικά η συζήτηση" συμπλήρωσε.  

Έκκληση να αντιμετωπιστεί η υπόθεση του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, απηύθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ δια του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, Π. Λαφαζάνη, κατόπιν συνάντησης αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Δικαιοσύνης. 

Διαβάστηκε 2987 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων