Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014 11:40

Νέα σύσκεψη Αντ. Σαμαρά - Ευ. Βενιζέλου

Νέα σύσκεψη Αντ. Σαμαρά - Ευ. Βενιζέλου

Ολες οι πολιτικές εξελίξεις, η προεδρική εκλογή, αλλά και η διαπραγμάτευση με τους εταίρους, αναμένεται να συζητηθούν στη σύσκεψη που θα έχουν, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος, στις 3 μετά το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξάλλου, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η διαδικασία για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε η Σ. Βούλτεψη. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος αφού ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζήτησαν από τον Πρόεδρο της Βουλής να κινηθεί το ταχύτερο η διαδικασία προεδρικής εκλογής, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Σε συνέντευξή του ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η επίσπευση της προεδρικής εκλογής έγινε για να σταθεροποιηθεί το τοπίο, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα βρεθούν οι 180 ψήφοι.

Σημειώνεται πως σε συνέντευξή του στην εκπομπή του MEGA «Ανατροπή», ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η επίσπευση της προεδρικής εκλογής έγινε για να σταθεροποιηθεί το τοπίο ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα βρεθούν οι 180 ψήφοι.

Διαβάστηκε 1143 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων