Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 15:00

Mήνυση για τις δηλώσεις Χαϊκάλη καταθέτει άμεσα ο πρωθυπουργός

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών», αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού. Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου θα βρεθεί εντός της ημέρας ο καταγγελόμενος από τον βουλευτή Π.Χαϊκάλη, για απόπειρα δωροδοκίας του  Γιώργος Αποστολόπουλος. Ο κ. Αποστολόπουλος έχει κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία βουλευτή.

 
Εν τω μεταξύ σε βαρύτατη καταγγελία για απόπειρα χρηματισμού τού βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη, προκειμένου -όπως ο ίδιος είπε- να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προχώρησε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του κόμματος, παρόντος και του κ. Χαϊκάλη, ο κ. Καμμένος παρουσίασε cd στο οποίο περιέχεται το καταγραφέν υλικό από τις συναντήσεις του βουλευτή με ένα πρόσωπο «το οποίο τον προέτρεπε να ψηφίσει ΠτΔ έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε όλο το υλικό εστάλη στη Δικαιοσύνη και επίσης στον υπουργό Δικαιοσύνης και τον πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου να δοθεί στους αρχηγούς των κομμάτων, και είπε ότι εάν δεν δοθεί στη δημοσιότητα το υλικό μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ, παραμονή της δεύτερης ψηφοφορίας για τον ΠτΔ, τότε θα αναλάβει την ευθύνη να το δώσει ο ίδιος.

Διαβάστηκε 1097 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων