Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 06:08

Αλ. Τσίπρας: Πρώτη νίκη του λαού μας

Αλ. Τσίπρας: Πρώτη νίκη του λαού μας

«Η απόφαση ανήκει στον ελληνικό λαό και μόνο σε αυτόν» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε εκδήλωση στον Κεραμεικό, για τις επερχόμενες εκλογές σε στελέχη του κόμματος.

«Το αποτέλεσμα της προεδρικής εκλογής είναι μια πρώτη νίκη των βουλευτών που αντιστάθηκαν στο φόβο, και στο ψέμα. Μια πρώτη νίκη του λαού μας που παίρνει την πατρίδα από το χέρι για να τη βγάλει από το καθεστώς της ταπείνωσης» σημείωσε ο κ. Τσίπρας, και αναρωτήθηκε, αν ο ελληνικός λαός «που φόβισαν και εξαπάτησαν το 2012» θα επιλέξει ξανά το δρόμο που μας οδήγησε στην κοινωνική τραγωδία και στην εθνική ταπείνωση ή θα δώσει μια ευκαιρία στην ελπίδα, διαλέγοντας το δρόμο της μεγάλης αλλαγής;

«Θα επιλέξει το δρόμο των εντολών, ή το δρόμο της δημοκρατίας; Το δρόμο των μνημονίων, ή το δρόμο της κοινωνικής σωτηρίας; Αυτό είναι το δίλημμα της 25ης του Γενάρη» επισήμανε ο κ. Τσίπρας, για να συμπληρώσει ότι «είναι η αρχή του τέλους ενός καθεστώτος που βύθισε την Ελλάδα στη φτώχεια, την ανεργία, τη δυστυχία, την απελπισία. Η αρχή του τέλους εκείνων που χωρίς αιδώ και χωρίς περίσκεψη υπηρέτησαν μια πολιτική καταστροφής».

Διαβάστηκε 1167 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων