Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015 13:21

Βόλτα στην αγορά των Χανίων έκανε ο Αλέξης Τσίπρας

Βόλτα στην αγορά των Χανίων έκανε ο Αλέξης Τσίπρας

Χαλαρή κουβέντα με δημοσιογράφους θα έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, το  μεσημέρι, σε εστιατόριο, στο κέντρο της Αθήνας. Το  πρωί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στην Κρήτη, με μία μικρή βόλτα στη δημοτική αγορά των Χανίων συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και κομματικά στελέχη.

 Ένας από τους καταστηματάρχες τού προσέφερε ως δώρο ένα κομπολόι, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήπιε και την παραδοσιακή κρητική τσικουδιά.


Καθώς έβγαινε από την αγορά, πολίτης απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι είναι άνεργος εργαζόμενος σε πλοία και λέγοντάς του «πρόεδρε θέλουμε δουλειές». Ο κ. Τσίπρας τον πλησίασε και μεταξύ άλλων του είπε: «Εμείς θα σας βλέπουμε στα μάτια, η καθαρότητα είναι εγγύηση». Λίγο αργότερα, τον κ. Τσίπρα πλησίασε ένας μικρός μαθητής ζητώντας του να υπογράψει σε ένα φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ελπίδα έρχεται. Αλέξης Τσίπρας», σημείωσε στο φυλλάδιο ο Πρόεδρος του κόμματος.

Στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου, στο κέντρο της πόλης, όπου διέμενε, κατά την αναχώρησή του το πρωί, γυναίκα τού φόρεσε στον ώμο ένα κρητικό μαντήλι και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Διαβάστηκε 1099 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων