Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 19:55

O Αλ. Τσίπρας υποδέχθηκε στο Μαξίμου τον Στ. Θεοδωράκης

Συνάντηση πέραν της μίας ώρας είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, είπε ότι ενημέρωσε αναλυτικά τον πρωθυπουργό για τα ταξίδια του στις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και τη Ρώμη.

Ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε ταυτόχρονα στον πρωθυπουργό την ανησυχία του και του είπε ότι «πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων μας».

Όπως είπε ο κ. Θεοδωράκης, ο πρωθυπουργός τον ενημέρωσε από την πλευρά του για τις αποφάσεις που θα λάβει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα και τις προτάσεις τις οποίες θα καταθέσει η χώρα τη Δευτέρα, στο Eurogroup.

Επίσης, ο πρωθυπουργός και ο κ. Θεοδωράκης αντάλλαξαν απόψεις για τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες θα προβεί η κυβέρνηση, με τον κ. Θεοδωράκη να χαρακτηρίζει τη συζήτηση ενδιαφέρουσα, καθώς «βοήθησε να κατανοήσουμε αυτά που σκέφτεται η κυβέρνηση, αλλά και η κυβέρνηση να καταλάβει πως υπάρχουν μεταρρυθμιστικές προτάσεις που μπορούν να ενταχθούν στην πρότασή της προς τους εταίρους μας».

Διαβάστηκε 1063 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων