Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 11:19

Τ. Κορωνάκης. γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ: Έχουμε σχέδιο για το πώς θα βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια

«Η εμπειρία της Ελλάδας και της κυβέρνησης Τσίπρα μπορεί να ανοίξει τον δρόμο στην Ευρωπαϊκή Αριστερά για να αλλάξει την Ευρώπη και να προτείνει ένα σαφώς διαφορετικό μοντέλο από εκείνο της λιτότητας της τρόικας» δήλωσε, από τη Ρώμη, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης, σε δημόσια συζήτηση η οποία οργανώθηκε χθες βράδυ κοντά στην ιταλική Βουλή.

«Η νέα ελληνική κυβέρνηση χαίρει, ευτυχώς, της ευρείας στήριξης του λαού, ο οποίος κατάλαβε ότι τώρα υπάρχουν μεγάλα περιθώρια διαπραγμάτευσης με την Ευρώπη» πρόσθεσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μια σειρά από δυνάμεις της ιταλικής αριστεράς πήραν την πρωτοβουλία για αυτήν την κοινή εκδήλωση. Θέλουμε να προχωρήσει ένα σχέδιο για μια πλατιά συμμαχία κατά της λιτότητας και υπέρ μιας Ευρώπης της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης και για τον λόγο αυτό, δέχθηκα με χαρά την πρόσκληση να πραγματοποιήσω στην Ιταλία το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό, ως γραμματέας του κόμματος» ανέφερε ο κ. Κορωνάκης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και πρόσθεσε: «Έχουμε σχέδιο για το πώς θα βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια, και σε αυτό το σχέδιο θέλουμε κοντά μας όχι μόνον τους Έλληνες αλλά και τους πολίτες όλης της Ευρώπης».

Διαβάστηκε 966 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων