Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 13:54

Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει θέμα διπλού νομίσματος

Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει θέμα διπλού νομίσματος

Για την ελληνική κυβέρνηση δεν τίθεται κανένα θέμα "λύσης Μάγιερ" για διπλό νόμισμα. ανέφερε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σημειώνοντας ότι για την Αθήνα υπάρχει μόνο πολιτική λύση. Ο κ. Βαρουφάκης προσερχόμενος στο υπουργείο Οικονομικών ανέφερε επίσης ότι σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις».


Το απόγευμα στις 18:00, στο Μέγαρο Μαξίμου συγκαλείται εκ νέου συνεδρίαση το Κυβερνητικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.


Στη συνεδρίαση θα εξεταστούν θέματα φορολογικού ενδιαφέροντας που σχετίζονται με τη διαπραγμάτευση.


«Η ελληνική πλευρά, μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί στο ακέραιο σε όσα προβλέπει η απόφαση του Eurogroup της 20ης του Φλεβάρη. Έχει κάνει όσα περισσότερα βήματα είναι δυνατόν να γίνουν προς την πλευρά των Ευρωπαίων εταίρων» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας στο χθεσινό κυβερνητικό συμβούλιο, υπογραμμίζοντας ότι «τώρα είναι η σειρά και των εταίρων να κάνουν τα απαραίτητα βήματα».

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι «διαπραγματευόμαστε σκληρά, διασφαλίζοντας πάντα την ομαλή λειτουργία της χώρας».

Διαβάστηκε 1076 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων