Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 16:39

Γ. Κατρούγκαλος: Δεν πρόκειται να διασπαστεί η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, καθώς βασίζεται σε λόγους εθνικού συμφέροντος

«Κυβέρνηση έχουμε και θα έχουμε. Όπως έχουμε μάθει να γεφυρώνουμε τις διαφορές μας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αυτό θα το καταφέρουμε και τώρα» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΙ, σχολιάζοντας το ζήτημα που έχει ανακύψει με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και τη μετέπειτα αντίδραση του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής 'Αμυνας Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε ότι, μέχρι στιγμής, οι ΑΝΕΛ έχουν αποδειχθεί ένας ιδιαίτερα αξιόπιστος κυβερνητικός εταίρος, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι αυτή η κρίση είναι παροδική.

Επισήμανε ότι, κατά τη γνώμη του, κανείς δεν έχει κάνει περισσότερα από τον κ. Μουζάλα για τους πρόσφυγες αυτό το διάστημα, για τα εθνικά συμφέροντα και για την τιμή της Ευρώπης. «Ο ίδιος ο κ. Μουζάλας παραδέχθηκε ότι ήταν ένα ολίσθημα» πρόσθεσε ο ίδιος. Παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να διασπαστεί η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, καθώς βασίζεται σε λόγους εθνικού συμφέροντος, που παραμένουν ισχυροί.

Διαβάστηκε 939 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων