Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 20:34

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Β. Μιχαλολιάκου με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Β. Μιχαλολιάκου με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και επιτυχής ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 7 Μαΐου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, σε διευρυμένη συνεδρίασή του, με τον νυν και υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Π. Ρέππας και Γ. Καψοκόλης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου κ. Δ. Αρμενάκης.

Ο Πρόεδρος Νίκος Μανεσιώτης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για το έργο της Δημοτικής Αρχής, όπως και για την στήριξη και την συνεργασία του στις δράσεις και ενέργειες του Συλλόγου στα 3,5 χρόνια θητείας του. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο, όπως η ευχερέστερη πρόσβαση των επιβατών κρουαζιέρας στην πόλη, το παρεμπόριο, η Κυριακάτικη Αγορά, τα δημοτικά τέλη, η μεταφορά των Δικαστηρίων από την πόλη, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις συνδυαστικά με την εκτέλεση των έργων, οι χώροι στάθμευσης, η κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, το ανοιχτό κέντρο εμπορίου (open mall), η δημιουργία Δημοτικής Αγοράς, κ.ά.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Εμπορικό Σύλλογο, για την ειλικρινή συνεργασία του στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού και ανοδικής πορείας του Πειραιά. Δεσμεύτηκε για την παραμονή των Δικαστηρίων στον Πειραιά, καθώς και για την συνέχιση των προσπαθειών που καταβάλλονται προς την κατεύθυνση αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Πειραιά, της ανάδειξής του σε home port και σε έναν αναγνωρίσιμο και δημοφιλή τόπο προορισμού.
Ο κ. Ν. Μανεσιώτης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον κ. Β. Μιχαλολιάκο και τους παριστάμενους Αντιδημάρχους για την επίσκεψή τους, επιβεβαιώνοντας την πρόθεση στενής συνεργασίας του ΕΣΠ με την Δημοτική Αρχή, με κοινό στόχο την αναβάθμιση, την ανάδειξη, την δραστηριοποίηση του Πειραιά, αλλά και την τόνωση της αγοράς της πόλης.

Δελτίο τύπου: Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά

Διαβάστηκε 1606 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων