Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 20:52

Γιώργος Βοϊδονικόλας: Ένα από τα «δυνατά χαρτιά» στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στη διεύθυνση καθαριότητας, Γιώργος Βοϊδονικόλας, είναι εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Ο τέταρτος σε σταυρούς το 2010 δημοτικός σύμβουλος, δικαίωσε αυτά τα τέσσερα χρόνια τους πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, με τον καλύτερο τρόπο, το έργο του. Για 19 μήνες (έως την 1η Αυγούστου 2012) διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πρασίνου με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού ο Πειραιάς μέσα σε σύντομο διάστημα άλλαξε πρόσωπο και έγινε πιο «πράσινος». Το τελευταίο διάστημα έχει επωμιστεί με τον τομέα της καθαριότητας, εξίσου σημαντικός τομέας για την πόλη μας.

Σε όλη αυτήν την προσπάθειά του, ο Γιώργος Βοϊδονικόλας έχει την ενεργή υποστήριξη των εργαζομένων του δήμου Πειραιά, καθώς ήταν ένας από αυτούς, αφού εργαζόταν στο δήμο και έχει διατελέσει και πρόεδρος εργαζομένων για δύο θητείες.

Ο Μανιάτης Γιώργος Βοϊδονικόλας, εξαιτίας του έργου που έκανε αυτά τα τέσσερα χρόνια ως αντιδήμαρχος και εντεταλμένος σύμβουλος, είναι ένα από τα "δυνατά χαρτιά" στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Μένει βέβαια να τον ξαναεμπιστευτούν οι πειραιώτες με την ψήφο τους…


ΦΛΩΡΙΝΗΣ & ΝΙΟΒΗΣ ΚΑΜΙΝΙΑ (πριν και μετά)

 

 

 

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ (πριν & μετά)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Γιώργος Βοϊδονικόλας του Θεοδώρου εξελέγη τέταρτος (4ος) σε αριθμό ψήφων το 2010 και θήτευσε με επιτυχία για 19 μήνες (έως την 1η Αυγούστου 2012) ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου στον Πειραιά δουλεύοντας άοκνα για να ομορφύνουν τα πάρκα και οι νησίδες της πόλης μας αλλά και να ζωντανέψουν τα δέντρα και οι κήποι σε κάθε γειτονιά του Πειραιά, σε όλα τα δημοτικά Διαμερίσματα. Δούλεψε, όμως, σκληρά την ίδια περίοδο και για την αναμόρφωση κι ανάπλαση των παιδικών χαρών σε κάθε δημοτικό Διαμέρισμα. Από την 1η Ιανουαρίου 2013 έως και σήμερα είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά.
Από τις 10 Μαρτίου 2014 έχει αναλάβει το δύσκολο και υπεύθυνο έργο της καθαριότητας στον Πειραιά, την πόλη μας που έχει μεταμορφωθεί την τελευταία 4ετία και σε τίποτε πια δεν θυμίζει την. τριτοκοσμική πόλη, που τα ΜΜΕ τη χαρακτήριζαν ως. Καλκούτα εξαιτίας της βρωμιάς, του μαρασμού, των ξερών δέντρων, των πάρκων που δεν ανέπνεαν, των σπασμένων κι επικίνδυνων παιγνιδιών στις παιδικές χαρές, «κληρονομιά» στους Πειραιώτες και τα παιδιά μας από την 4ετία δημαρχιακής θητείας Παναγιώτη Φασούλα.
Σε αυτό το δύσκολο έργο, που του ανέθεσε σήμερα ο νυν κι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, καθημερινά δίνει μάχη για έναν καθαρό Πειραιά απέναντι σε κάποιους - ελάχιστους, ωστόσο - οι οποίοι επιδιώκουν να καταβαραθρώσουν την καθημερινότητα των Πειραιωτών προκειμένου να προπαγανδίσουν τον δικό τους προεκλογικό αγώνα!
Άλλωστε στον Πειραιά όχι μόνο γεννήθηκε αλλά και κατοικεί με την οικογένειά του. Εργάστηκε στον Δήμο Πειραιά, όπου δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά επί 24 συναπτά έτη. Θήτευσε ως Πρόεδρος επί δύο 2ετίες στο Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Πειραιά και μία 2ετία ως μέλος στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΟΤΑ. Εξελέγη, επίσης, ως Σύνεδρος σε επτά (7) Ετήσια Τακτικά Συνέδρια της ΠΟΕ ΟΤΑ, εκπροσωπώντας τη ΔΑΚΕ. Εξελέγη το 2013 μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.
Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Καϊτοπούλου κι έχουν δύο γιούς, τον Θεόδωρο - Παναγιώτη και τον Βασίλη.

 

 

 

Διαβάστηκε 3520 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 21:27

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων