Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 11:28

Σκαφτούρος Παναγιώτης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον "Πειραιά-Νικητή"

Σκαφτούρος Παναγιώτης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον "Πειραιά-Νικητή"

Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό "Πειραιάς-Νικητής" του Γιάννη Μώραλη.
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής του Εθνικού, διεκδικεί την ψήφο μας για να προσφέρει με τις δυνάμεις του στην πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και εξακολουθεί να ζει. Για να αγωνιστεί για τον Πειραιά  μας.
Γνωρίστε καλύτερα τον Παναγιώτη Σκαφτούρο, διαβάζοντας το κείμενο που ακολουθεί:

 

Γεννήθηκα στον Πειραιά στις 5/1/1986 και έκτοτε δεν έχω φύγει ποτέ από την αγαπημένη μου πόλη. Μεγάλωσα σε μια ναυτική οικογένεια, καθώς τόσο ο παππούς μου όσο και ο πατέρας μου ήταν ναυτικοί.

Από παιδί φάνηκε πως η μεγάλη μου αγάπη δεν ήταν άλλη από το ποδόσφαιρο. Τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ομάδα που μου έδωσε όλα τα εχέγγυα για να μπορέσω να διακριθώ μετέπειτα στο άθλημα.

Εγινα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μόλις στα 17 μου χρόνια υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα του Πανιωνίου και εν συνεχεία είχα την τιμή να φορέσω - μεταξύ άλλων - τη φανέλα ιστορικών ομάδων σε επαγγελματικό επίπεδο όπως το Χαϊδάρι, ο Αγιος Δημήτριος, η Ηλιούπολη, ο Βύζας Μεγάρων, ο Ιωνικός και ο Εθνικός, ομάδα στην οποία και αγωνίζομαι σήμερα.

Δεν θα μπορούσα, όμως, να μην έχω και το μικρόβιο της ναυτιλίας και παράλληλα με το ποδόσφαιρο ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και είμαι απόφοιτος της Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου, κάτοχος διπλώματος Γ' μηχανικού. Παράλληλα ασχολήθηκα με την οικογενειακή μας επιχείρηση «Σκαφτούρος Σ. & σία Ε.Ε.» με αντικέιμενο τη ναυτιλία και συγκεκριμένα τα ανταλλακτικά και τις μηχανές πλοίων.

Τελευταία, εδώ και περίπου δύο μήνες, ασχολούμαι με τον χώρο της διασκέδασης ως μέτοχος του Moments Bar στην Μαρίνα Ζέας

Διαβάστηκε 2240 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 11:36

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων