Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 13:41

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε η πλατεία Κοραή στην Αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα ο Δήμος Πειραιά.

Τα παιδιά διασκέδασαν με  μουσικοκινητικά και διαδραστικά παιχνίδια, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, θεατρικές δραστηριότητες, Face painting ενώ στο Εργαστήριο Μάσκας οι μικροί επισκέπτες έφτιαξαν τη δική τους αποκριάτικη μάσκα.

Την τιμητική τους είχαν και οι ερωτευμένοι οι οποίοι έβγαλαν selfie φωτογραφίες μπροστά από το κατακόκκινο "δέντρο της αγάπης''. Η Φιλαρμονική του Δήμου έβαλε σε αποκριάτικους ρυθμούς  μικρούς και μεγάλους.

 

Την ίδια ώρα  στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου πραγματοποιήθηκε ροκ συναυλία από τα δύο νεανικά συγκροτήματα "Next Level" και  ''Perfect Faith''.

Οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα οι πλατείες Κοραή, Θεμιστοκλή, Αγίων Αναργύρων και πλατεία Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο, γεμίζουν με φουσκωτά παιχνίδια, Facepainting, Mπαλονοκατασκευές, Μάγο, Ξυλοπόδαρο και πλήθος δραστηριοτήτων που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά.
Το γλέντι κορυφώνεται την Καθαρά Δευτέρα 23/02 στην παραλία της Φρεαττύδας με μουσική, φαγητά, ποτά και με μια συναυλία παραδοσιακής μουσικής.
 

Επιπλέον για πρώτη φορά θα υπάρχει στη Φρεαττύδα Εργαστήριο Κατασκευής Χαρταετού! Με την βοήθεια ειδικών οι γονείς και τα παιδιά θα κατασκευάσουν το δικό τους χαρταετό στον οποίο μπορούν να γράψουν ένα προσωπικό-μήνυμα ευχή, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός πετάγματος χαρταετού! Η κατασκευή του χαρταετού είναι δωρεάν για όλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου είναι δωρεά της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όλες οι εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους πολίτες.

Διαβάστηκε 806 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Είπαν και ελάλησαν...

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων