Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 12:01

Ανακοίνωσε επίσημα ο Θ. Δρίτσας την υποψηφιότητά του για τον Πειραιά

Την υποψηφιότητα του για το δήμο του Πειραιά ανακοίνωσε επισήμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας.

Η σχετική απόφαση εγκρίθηκε και τυπικά  στην  Ανοιχτή Συνέλευση μελών και φίλων του Πειραϊκού Δημοτικού Δικτύου «το Λιμάνι της Αγωνίας».
 «Διεκδικούμε με ισχυρή, δημοκρατική, ριζοσπαστική και δημιουργική πλειοψηφία στο Δήμο Πειραιά, για την ανασυγκρότηση της πόλης, μια νέα συμμαχία με τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωση υποψηφιότητας ο κ. Δρίτσας.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι στη μεγάλη πολιτική, κοινωνική και θεσμική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα μας ο Πειραιάς θα πρωτοστατήσει. Η πόλη μας πρέπει να ξανακερδίσει το μεγάλο λιμάνι της και να γίνει ξανά πόλη της εργασίας, του εμπορίου, της ναυτοσύνης και του Πολιτισμού. Πόλη λαϊκή, ανοικτή, ελεύθερη, δημοκρατική. Εγγύηση ο ριζοσπαστισμός μας και η δημιουργική συλλογικότητά μας. Τα έχει ανάγκη ο Πειραιάς» τονίζει.

«Ξεκινάμε. Είμαστε ανοικτοί σε μια νέα κοινωνική και αυτοδιοικητική συμμαχία χωρίς ιδιοτέλειες, σκοπιμότητες και προσωπικά σχέδια. Εγγύηση ο ριζοσπαστισμός μας και η δημιουργική συλλογικότητά μας. Τα έχει ανάγκη ο Πειραιάς» καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστηκε 1568 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων