Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 19:04

ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με μουσική, χορό, τραγούδι και χρώματα θα «πλημμυρίσουν» και φέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά,

που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, στην πλατεία Κανάρη το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο πάρκο Δηλαβέρη το Σάββατο 1η  Μαρτίου και στο πάρκο - πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή - την Κυριακή 2 Μαρτίου.

Μικροί και μεγάλοι  θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν:
•    στην πλατεία Κανάρη (22 Φεβρουαρίου) στο Πασαλιμάνι, από τις 11:00, το πρωί έναν ξεχωριστό «Μουσικό Περίπατο» από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά και πολλά φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά.  
•    στο πάρκο Δηλαβέρη (1η Μαρτίου) από τις 12:30 το μεσημέρι, συναυλία με το συγκρότημα «WhiteNoiz», φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά και πολλές εκπλήξεις.
•    στο πάρκο - πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή - (2 Μαρτίου) από τις 11:00 το πρωί, συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά και πολλά φουσκωτά παιχνίδια για τα μικρά παιδιά του Πειραιά.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι εκδηλώσεις στις 22 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινεάκ», δίπλα στο δημαρχείο (πεζόδρομος Καραϊσκου) και οι εκδηλώσεις στις 1 και 2 Μαρτίου, στον πολυχώρο πολιτισμού «Κ. Κωσταράκος» (Θήρας και Μαντινείας), στα Καμίνια.

Διαβάστηκε 1850 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων