Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 14:05

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΡΙΒΕΡΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΔΕΙΟ ΣΧΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΡΙΒΕΡΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΔΕΙΟ ΣΧΟΛΗ

Εντυπωσιακή υποδοχή επεφύλαξαν στον Ντέιβιντ Ρίβερς οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ιωνιδείου Σχολής, ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις σε σχολεία του Πειραιά. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, έδωσε ακόμα μια εκπαιδευτική διάλεξη για τον αθλητισμό και την αξία του ευ αγωνίζεσθαι, στο ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο της Ιωνιδείου Σχολής.
Αμέσως μετά, επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Δαβάκη. Ο κ. Δαβάκης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, που απουσίαζε λόγω ασθενείας, τον ευχαρίστησε για τις διαλέξεις και την παρουσία του στα σχολεία  αλλά και τις Ακαδημίες  μπάσκετ των συλλόγων της πόλης.
Ως ανάμνηση  από την επίσκεψη του στον Πειραιά,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του προσέφερε μια μινιατούρα αρχαίας τριήρους καθώς και τον τουριστικό οδηγό της πόλης «Destination Piraeus».
 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης δήλωσε:
«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το Δήμο μας. Καλωσορίζουμε μία μορφή του διεθνούς μπάσκετ τον κ. Ντέιβιντ Ρίβερς, ο οποίος έχει συντελέσει καταλυτικά
στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το Δήμο του Πειραιά. Έτσι σήμερα βρισκόμενος εδώ αυτή η μορφή του παγκόσμιου αθλητισμού, μας τιμά όλους στο Δήμο Πειραιά, αλλά τιμά και όλους τους Πειραιώτες. Η διοίκηση του ΟΠΑΝ υπό τον κ. Ελληνιάδη και τον κ. Γέμελο έχουν ως στόχο να συνεχίσουν να καλούν και άλλες μορφές του αθλητισμού για τη διάδοση του αθλητισμού στην πόλη μας».
 
Ο Ντέιβιντ Ρίβερς ανέφερε για την εμπειρία του από την επίσκεψη του στον Πειραιά:
«Η εμπειρία είναι πάρα πολύ καλή, είναι καταπληκτική και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, που το έκανε πραγματικότητα. Μου έδωσε την ευκαιρία να παραβρεθώ εδώ, να επισκεφθώ παιδιά σε σχολεία και ακαδημίες και να τους μιλήσω για τα όνειρά τους και πως μπορούν αυτά να γίνουν πραγματικότητα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να είμαι εδώ, έτσι ώστε να μπορέσω να μιλήσω στα παιδιά για το πώς μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να μιλήσω και για τον αθλητισμό. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν καταπληκτικά και αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι γονείς τους και οι παππούδες τους, τους έχουν περάσει στοιχεία της ιστορίας, αλλά τα παιδιά γνώριζαν και για την δική μου πορεία στο μπάσκετ και στον αθλητισμό. Σας ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστηκε 944 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Είπαν και ελάλησαν...

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων