Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 12:39

ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ 2015

Με επιτυχία και ενθουσιασμό, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα πολιτιστικά δρώμενα της Νέας Ερυθραίας , πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Μαρτίου, το ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ 2015, στην αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος», με οικοδεσπότες το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού « Δημήτριος Βικέλας» και την Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας .
Φιλοξενούμενες χορωδίες ήταν οι εξής : Μικτή Χορωδία Αιγίου 1933, Βοιωτική Χορωδία Μικρασιατών Λιβαδειάς «Χρυσόστομος Σμύρνης», Μικτή Χορωδία του Δήμου Μεγαρέων, Χορωδιακός Σύλλογος Χαλκίδας, Η επαναφορά του ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, το οποίο αποτελούσε αγαπημένο πολιτιστικό θεσμό της Νέας Ερυθραίας, ήταν το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας και θέλησης του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», κ. Σταύρου Ζαπάντη, της υπεύθυνης του χορωδιακού τμήματος και μέλους του ΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», κας. Ελευθερίας Ρούσου, του μαέστρου και καλλιτεχνικού διευθυντή, κ. Παναγή Μπαρμπάτη και όλων των Χορωδών…
Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς, Πρόεδρος της Φιλαρμονικής και υπεύθυνη κλασικής μουσικής κα Ευγενία Παπαδήμα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Σταύρος Ζαπάντης και η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς και πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ κα Έφη Κούτση.
Τιμητικά βραβεία δόθηκαν στα μέλη όλων των χορωδιών.

Διαβάστηκε 1065 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων