Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 12:43

Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά:"Να μη γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό"- Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα στην πόλη

Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά:"Να μη γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό"- Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα στην πόλη

Το θέμα της διεξαγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής σε άλλη δικαστική αίθουσα εκτός αυτής των φυλακών Κορυδαλλού επαναφέρει, με δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, σημειώνοντας ότι «είναι αδιανόητο να διεξαχθεί μια τέτοια δίκη σε αίθουσα, που γειτνιάζει σε συγκρότημα 11 σχολείων, με 3.500 μαθητές, όλων των ηλικιών».
Ακόμα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης σε δήλωσή του υπογράμμισε τα εξής:
«Η ιστορία πολλές φορές παίζει περίεργα παιγνίδια. Έτσι, στις 20 Απρίλη, ημερομηνία γέννησης του μακελάρη των λαών, Χίτλερ, έχει προσδιοριστεί να αρχίσει η δίκη των επιγόνων του, των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής.
Είναι μια δίκη- ορόσημο, διότι παρά το γεγονός ότι αυτή η νεοναζιστική, ρατσιστική μαφία έχει αναπτύξει, εδώ και δύο δεκαετίες, έντονη εγκληματική δράση είναι η πρώτη φορά, που η ηγεσία της τίθεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, ως αυτό που πραγματικά είναι: μια εγκληματική οργάνωση με ρατσιστικό κίνητρο, και όχι απλώς ένα «νόμιμο πολιτικό κόμμα», όπως η ίδια ισχυρίζεται παραπλανητικά.
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες δεν πρέπει να επιτρέψουμε να παρουσιαστεί ο ναζισμός σαν «μια ακόμα ιδεολογία» και η Χρυσή Αυγή σαν  «ένα ακόμα κοινοβουλευτικό κόμμα». Η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζιστική!».

Διαβάστηκε 1153 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων