Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 13:25

Ο Ανδρέας Τσώκος υποψήφιος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

Την υποστήριξή του από τον Ανδρέα Τσώκο, Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., ανακοίνωσε σήμερα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος. Και μάλιστα υποστήριξη με τον πιο έμπρακτο τρόπο, καθώς ο νεαρός οννεδίτης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων με το συνδυασμό «Αθήνα Μπορείς».  
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον γραμματέα της Κ.Ε. Ανδρέα Τσώκο και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη, «ανέβασε» τη σχετική φωτογραφία στο twitter γράφοντας: «Μαζί με τη νέα γενιά η Αθήνα μπορεί περισσότερα! Στην ομάδα μας εντάχθηκε ο γραμματέας Κ.Ε Ανδρέας Τσώκος».


Ο Ανδρέας Τσώκος είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος (2006), με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (2008), όπου και είναι Υποψήφιος Διδάκτορας. Από το 2007 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα εκπόνησης Γεωλογικών, Γεωτεχνικών και Περιβαλλοντικών μελετών για τεχνικά έργα, αλλά και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχοντας ξεκινήσει από τα φοιτητικά του χρόνια την ενασχόληση με τα κοινά, είχε την τιμή να διατελέσει Υπεύθυνος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Γεωλογικού, Υπεύθυνος Οργάνωσης της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΕΙ Αθήνας, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, ενώ από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Διαβάστηκε 2085 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 13:33

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων