Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 17:02

Δράση στήριξης φοιτητών υλοποιεί ο δήμος Χανίων

Δράση στήριξης φοιτητών υλοποιεί ο δήμος Χανίων

Στους τελικούς αποδέκτες τους απεστάλησαν τα είδη που συγκεντρώθηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα από το τμήμα κοινωνικής πολιτικής του δήμου Χανίων στο πλαίσιο της δράσης, «Το Κουτί του Φοιτητή».

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης, που υλοποιείται για πρώτη φορά, είναι η ενίσχυση φοιτητών Ανωτάτων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων που σπουδάζουν εκτός Χανίων και οι οικογένειες τους ωφελούνται από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου.

Τα επτά, συνολικά, κουτιά που απεστάλησαν σε Θεσσαλονίκη (1), Ρέθυμνο (3), Μυτιλήνη (1), Πάτρα (1) και Ηράκλειο (1), περιείχαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη οικιακής και προσωπικής υγιεινής και συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές πολιτών στα κουτιά με την αντίστοιχη σήμανση, που είναι τοποθετημένα σε επιλεγμένα καταστήματα του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ Χανίων.

«Θεωρήσαμε χρέος μας, ως δημοτική αρχή, να προβούμε σε δράσεις για τη στήριξη των νέων αυτών ανθρώπων, που γεμάτοι όνειρα και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, καταφέρνουν να κατακτούν επιστημονικές γνώσεις και νέες εμπειρίες στη ζωή τους» δήλωσε η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη.

Διαβάστηκε 1293 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 17:05

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων