Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 19:29

Δωρεάν εξέταση σπονδυλικής στήλης στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ

Δωρεάν εξέταση σπονδυλικής στήλης στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ

Το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, προσφέρει δωρεάν εξέταση σπονδυλικής στήλης στο νεοσύστατο Κέντρο Σπονδυλικής Στήλης Παίδων & Εφήβων.

Την εξέταση μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ (www.mitera.gr)  καθώς και τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/mitera.hospital, από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016. Δηλώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διενέργεια της εξέτασης.

Σύμφωνα με έρευνες, σχεδόν 1.500 παιδιά απασχολούν κάθε χρόνο τον παιδίατρο στη χώρα μας με απλά ή σύνθετα προβλήματα στη σπονδυλική στήλη. Η σύγχρονη συντηρητική & χειρουργική θεραπεία παιδιών και εφήβων με παθολογίες της σπονδυλικής στήλης εξασφαλίζει ποιότητα -και σε αρκετές περιπτώσεις και ποσότητα- ζωής για τους μικρούς ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Το εξειδικευμένο Κέντρο Σπονδυλικής Στήλης Παίδων & Εφήβων του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης. Η ομάδα του Κέντρου Σπονδυλικής Στήλης, περιλαμβάνει χειρουργούς (ορθοπαιδικούς, νευροχειρουργούς και θωρακοχειρουργούς), με βαθιά γνώση του αντικειμένου και μακροχρόνια κλινική εμπειρία, ελληνική και διεθνή. Επίσης, πλαισιώνεται αποτελεσματικά σε όλα τα στάδια παρακολούθησης και θεραπείας και από άλλους ειδικούς ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, ορθωτικούς μηχανικούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους.

Διαβάστηκε 536 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 19:30

Δημοφιλή Άρθρα

Είπαν και ελάλησαν...

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων