Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 13:12

Παγκόσμιο συνέδριο διοργανώνει στην Ελλάδα η VW με 20.000 προσκεκλημένους

Την Ελλάδα, επέλεξε για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η VW, για να ενημερώσει τα στελέχη της σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η VW θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα το παγκόσμιο συνέδριο After Sales, από τις 5 - 7 Μαΐου 2015.


Αξίζει να τονισθεί ότι, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία εμπιστεύθηκε την χώρα μας καθώς και την τουριστική υποδομή της, και για την παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς του VW Passat. Αυτή η εκδήλωση έγινε πέρσι στη Μεσσηνία, σε γνωστό τουριστικό συγκρότημα.


Στο παγκόσμιο συνέδριο After Sales, θα συμμετέχουν 300 Services Managers του After Sales της μάρκας από όλο τον κόσμο, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της γερμανικής εταιρείας, στους οποίους θα παρουσιαστούν οι στρατηγικές της μάρκας για τα επόμενα χρόνια καθώς και τα Best Practices του After Sales. H Kosmocar επίσημη αντιπροσωπεία της VW, κατά την διάρκεια του συνεδρίου After Sales θα παρουσιάσει πρωτοποριακά προγράμματα που εφαρμόζονται στην ελληνική αγορά και υιοθετούνται από την γερμανική μάρκα για εφαρμογή και σε άλλες χώρες.


Μερικά σημαντικά στοιχεία σχετικά με την παγκόσμια παρουσίαση του νέου Passat στο δίκτυο εμπόρων: Διήρκεσε εννέα εβδομάδες από τις 6 Οκτωβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2014.


Συμμετείχαν περίπου 20.000 προσκεκλημένοι. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενημερωτικό πρόγραμμα που κάλυπτε όλες τις πτυχές των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και άνεσης που διαθέτει το νέο Passat. Έκαναν εκτενή δοκιμαστική οδήγηση, χρησιμοποιώντας 200 αυτοκίνητα με διαφορετικούς κινητήρες και εξοπλισμό.

Η διαδρομή της δοκιμαστικής οδήγησης, έδωσε στους επισκέπτες μια ενδεικτική εικόνα από τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας ? από τους χαρακτηριστικούς ελαιώνες του Πύργου και της Χώρας, την γραφικότητα των Γαργαλιάνων, μέχρι το μοναδικό γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους από το λιμανάκι της Μαραθόπολης.

Διαβάστηκε 1008 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων