Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 01:39

Νηστίσιμο Σταφιδόψωμο

Υλικά
1/2 κ. Αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του)
1 κούπα λάδι
2 κούπες ζάχαρη
1 κούπα μαύρες σταφίδες
1/4 κούπας βερμούτ ή κόκκινο κρασί   

1 κ.γ. κανέλλα
1/4 κ.γ. γαρύφαλλο  
1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ
 
Εκτέλεση
Πλένουμε τις σταφίδες και αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι με τη ζάχαρη και το βερμουτ ή το κρασί. Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε την κανέλλα, το γαρύφαλλο, το αλεύρι με το μπέκιν πάουντερ και στο τέλος προσθέτουμε τις σταφίδες, αφού τις έχουμε ανακατέψει με δύο κουταλιές αλεύρι. Βάζουμε το γλυκό σε ένα μέτρια βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε για μια ώρα σε μέτριο φούρνο.

Βρείτε μας στο Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι:

https://www.facebook.com/pages/tsegkanewsgr/248970795252535

Διαβάστηκε 14928 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 22:18

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων