Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 14:55

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες από τη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στη Washington!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες από τη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στη Washington!

Στην Washington D.C. στις Η.Π.Α. βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ, δίνοντας μια μοναδική συναυλία, ο Γιάννης Πλούταρχος.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί ο αγαπημένος καλλιτέχνης στην Αμερική, & όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν και αυτή soldout!

Αναγνώστης του tsegkanews.gr, μας έστειλε φωτογραφίες από τη συναυλία, που δείχνουν το κέφι που υπήρχε στην κατάμεστη αίθουσα, αποδεικνύοντας πως οι ομογενείς ξέρουν να γλεντούν…

 

 

 

 

Μετά την επιτυχημένη του εμφάνιση στη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη, επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της Αμερικής, Washington D.C., όπου έδωσε μία μοναδική συναυλία και μάγεψε τους ομογενείς, & όχι μόνο, καθώς υπήρχαν και αμερικανοί που βρέθηκαν στο HyattRedgencyCrystalCity.

 

Στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στη Washington D.C., παρευρέθηκαν εξαιρετικές προσωπικότητες της ελληνικές ομογένειας στην αμερικανική πρωτεύουσα, όπως η Μαρία Γιακουμάκη με την οποία φωτογραφήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

 

Η περιοδεία του Γιάννη Πλούταρχου στη Αμερική, συνεχίζεται με συναυλίες στο Λας Βέγκας, τη Φλόριντα, το Τορόντο και το Σικάγο.

 

Η παραπάνω φωτογραφία είναι του Akis Busa

Στην επίσκεψή του, στη Washington, απέδειξε για μία ακόμη φορά πως δίκαια κατέχει τον «τίτλο» του … καλύτερου παιδιού, καθώς στο λίγο ελεύθερο χρόνο που είχε, επέλεξε να επισκεφθεί ένα ελληνικό σχολείο της ομογένειας. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η χαρά των παιδιών του ελληνικού σχολείου της Αγίας Αικατερίνης, ήταν μεγάλη.

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 2326 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 16:13

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων