Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 14:16

«Πλημμύρισε» από κόσμο το Μουσείο της Ακρόπολης την 28η Οκτωβρίου (Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ)

«Πλημμύρισε» από κόσμο το Μουσείο της Ακρόπολης την 28η Οκτωβρίου (Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ)

Στο Μουσείο της Ακρόπολης επέλεξαν εκατοντάδες Έλληνες να περάσουν την εθνική μας εορτή. Έτσι λοιπόν, χθες, 28η Οκτωβρίου, το Μουσείο της Ακρόπολης πλημμύρισε από κόσμο που θέλησε την ημέρα που τιμάμε τους σύγχρονους Έλληνες ήρωες, να «ταξιδέψει» και στην Αρχαία Ελλάδα.

Από νωρίς το πρωί και ειδικά μετά την ολοκλήρωση των παρελάσεων, εκατοντάδες κόσμου έφτασε στο Μουσείο, στο οποίο μάλιστα για εχθές η είσοδος ήταν ελεύθερη. Χαρακτηριστικό του πλήθους που επισκέφθηκε χθες το Μουσείο, είναι το γεγονός, ότι η ουρά στην είσοδο ήταν διαρκής μέχρι και αργά το απόγευμα!

Το tsegkanews.gr ήταν εκεί και με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσε πως μεταξύ των επισκεπτών ήταν και αρκετά νέα παιδιά, τα οποία με σεβασμό παρατηρούσαν τα εκθέματα, διάβαζαν τις σχετικές περιγραφές και τις σχολίαζαν μεταξύ τους.

Η χθεσινή ημέρα στο Μουσείο της Ακρόπολης αποδεικνύει, πως όσο εξακολουθούμε να διατηρούμε ζωντανή τη μνήμη του παρελθόντος -& ειδικά η νεολαία μας-, τόσο μπορούμε να ελπίζουμε πως σύντομα θα σταθούμε και πάλι στα πόδια μας περήφανα και θα πάρουμε το μέλλον και πάλι στα χέρια μας, για να το διαμορφώσουμε το ίδιο λαμπρό, όπως οι πρόγονοί μας.

 

 

 

 

 

 

 

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι:

https://www.facebook.com/pages/tsegkanewsgr/248970795252535

Διαβάστηκε 3745 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων