Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 15:19

ΔΕΙΤΕ πως θα κερδίσετε 15% από την μπαταρία! Απεγκαταστήστε μόνο μία εφαρμογή

ΔΕΙΤΕ πως θα κερδίσετε 15% από την μπαταρία! Απεγκαταστήστε μόνο μία εφαρμογή

Υπάρχουν φορές που θέλετε λίίίγο ακόμα μπαταρία στο κινητό σας; Υπάρχει τρόπος.

Αρκεί να μην είστε τόσο φανατικοί των social media, αλλά διατεθειμένοι να καθυστερήσετε μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω ώστε να συνδεθείτε στο… Facebook!

Το μόνο που έχετε λοιπόν να κάνετε για να ενισχύσετε κατά 15% την μπαταρία του smartphone σας είναι να απεγκαταστήσετε το Facebook app και να χρησιμοποιείτε τον browser σας για να συνδεθείτε στο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όσο για τους δύσπιστους, σας ενημερώνουμε ότι αυτό έδειξαν έρευνες, το αποτέλεσμα των οποίων δημοσίευσε ο Guardian, ενώ μόλις πριν από λίγους μήνες άλλωστε, εμπειρογνώμονες λογισμικού και της τεχνολογίας αποκάλυψαν ότι το app της Facebook «τρώει» πολύτιμη μπαταρία του κινητού λόγω «κρυφών» διεργασιών που «τρέχουν» στο παρασκήνιο.

Το Facebook είχε μάλιστα αναγνωρίσει το πρόβλημα και υποσχέθηκε να το λύσει, καθώς η εφαρμογή αυτή είναι ανάμεσα στις πέντε δημοφιλέστερες παγκοσμίως (σκεφτείτε πόση μπαταρία πάει χαμένη)! Και μπορεί να το βελτίωσε, όμως δεν κατάφερε ποτέ να το εξαλείψει...

Αν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε πάντως με τίποτα το Facebook app από το κινητό σας, σας προτείνουμε και άλλες λύσεις για να εξοικονομήσετε μπαταρία:

- Μειώστε χειροκίνητα τη φωτεινότητα της οθόνης σας στο χαμηλότερο επίπεδο

- Μειώστε το χρόνο αυτόματου σβησίματος της οθόνης

- Κλείστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε

- Απενεργοποιήστε το Wi-Fi

- Απενεργοποιήστε τη δόνηση

Διαβάστηκε 1855 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων