Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 20:37

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!Ελεύθεροι σκοπευτές με τρομερό καμουφλάζ.Μπορείς να τους βρείς;

Ένας πετυχυμένος σκοπευτής πρέπει να είναι καλός σε δύο πράγματα: Να πυροβολεί και να μπορεί να γίνεται "αόρατος".

Ο Γερμανός καλλιτέχνης Simon Menner πρόσφατα ανακάλυψε, οτι οι ελεύθεροι σκοπευτές του στρατού είναι εξαιρετικά εξειδικευμένοι στον τομέα της "εξαφάνισης",(διαβάστε εδω για τους αόρατους στρατιώτες) τόσο καλά δηλαδή ώστε που και να ξέρετε που πρέπει να κοιτάξετε να μην μπορείτε να τους διακρίνεται.

Πρόσφατα λοιπόν δόθηκε άδεια απο τον γερμανικό στρατό στον Menner να φωτογραφίσει Γερμανούς ελεύθερους σκοπευτές του Γερμανικού στρατού, καθώς "χάνονται" στα διάφορα τοπία. Αυτό που κατάφερε να αναδείξει με τις φωτογραφίες του ειναι ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο αυτοί οι σκοπευτές μπορούν απλά να εξαφανιστούν ακόμη και κατα την διάρκεια της ημέρας, οταν ο ήλιος λάμπει.

Σε πολλές περιπτώσεις, ο εντοπισμός του ελεύθερου σκοπευτή είναι σχεδόν αδύνατος - το μόνο που μπορείτε να δείτε ειναι ένα μέρος απο το τουφέκι τους να προεξέχει από ένα βράχο, ή κάποιο θάμνο, όμως το υπόλοιπο σώμα τους και ο εξοπλισμός τους είναι εντελώς καμουφλαρισμένα. Εαν ειστε αρκετά κοντά για να τους δείτε τότε μαλλον θα ειναι και πολύ αργά ….

Στην παρακάτω σειρά από φωτογραφίες του Menner, ένας ελεύθερος σκοπευτής κρύβεται κάπου στο τοπίο, στις μισές απο αυτες ο ελεύθερος σκοπευτής ειναι "αόρατος" ενώ στις άλλες μισές η θέση του ελευθερου σκοπευτή φαίνεται με ενα κόκκινο κύκλο…. αλλα ακόμη και τότε ειναι δύσκολο να δούμε το ίδιο τον σκοπευτή…

Εσείς μπορείτε να βρείτε που είναι?

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 1939 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων