Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013 21:50

Ήξερε ο Ευάγγελος Αντώναρος, για την πρόταση μομφής; Η προαναγγελία & η αντίστροφη μέτρησή του, για τη σημερινή ημέρα!

Ήξερε ο Ευάγγελος Αντώναρος, για την πρόταση μομφής; Η προαναγγελία & η αντίστροφη μέτρησή του, για τη σημερινή ημέρα!

Ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες, εξαιρετική πολιτική διορατικότητα ή ενημέρωση από καιρό για την πρόταση μομφής, πρέπει να έχει ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Αντώναρος. Όποιος παρακολουθούσε τις αναρτήσεις του στο twitter, εδώ και ένα μήνα, θα είχε αντιληφθεί πως ξεκάθαρα προανήγγειλε πολιτικές εξελίξεις.

Φτάνοντας μάλιστα στο σημείο, τις τελευταίες ημέρες, να μετράει αντίστροφα και το βράδυ της Τετάρτης να καληνυχτίζει έχοντας πια δίπλα στην ανάρτησή του το «-1» (φωτο), δηλώνοντας ουσιαστικά πως σήμερα θα ξημέρωνε η …. μεγάλη ημέρα.
Η προαναγγελία των σημαντικών γεγονότων του Νοεμβρίου είχε ξεκινήσει από τις 11 Οκτωβρίου, όταν με ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβερνήσεως Καραμανλή, έκανε λόγο για πολλές ανατροπές.

Τι εννοούσε ο κ. Αντώναρος με τις αναρτήσεις του; Και για ποιες ανατροπές έκανε λόγο; Τι γνώριζε ότι θα γίνει σήμερα και μέτραγε αντίστροφα; Μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει. Ίσως να εννοεί τις ερωτήσεις με τις υπογραφές δεκάδων βουλευτών της Ν.Δ. για διάφορα καθοριστικής σημασίας ζητήματα που έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες, ίσως να ανέμενε μια πρόταση δυσπιστίας της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ίσως πάλι να αναμένει και κάτι άλλο…
Και μπορεί η αντίστροφη μέτρηση να έφτασε σήμερα στο μηδέν, ωστόσο με νέο «τιτίβισμά» του, λίγες ώρες μετά την κατάθεση από τον Αλέξη Τσίπρα της πρότασης μομφής, έσπευσε να προαναγγείλει και Δεκέμβρη με πολλές εκπλήξεις…

Διαβάστηκε 4059 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 18:58

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων