Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 19:49

Νέος γραμματέας των ΑΝΕΛ ο Γιάννης Μοίρας


 Ο 45χρονος πολιτικός επιστήμονας Γιάννης Μοίρας εξελέγη Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά την  ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα, δεύτερη μέρα των εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο.Ο κ.Μοίρας εξελέγη στο δεύτερο γύρο συγκεντρώνοντας 67 ψήφους έναντι 43 που συγκέντρωσε ο έτερος υποψήφιος Θανάσης Μπέλτσος, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή Γραμματέα.Συνολικά ψήφισαν 123 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, εκ των οποίων βρέθηκαν 9 λευκά, και 4 άκυρα, ενώ καταμετρήθηκαν 110 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ευχήθηκε "καλή επιτυχία" στον Γιάννη Μοίρα, και σε δήλωσή του επανέλαβε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε ευρύτερες συνεργασίες με άλλα κόμματα του αντιμνημονιακού χώρου, και πρόσωπα, ανεξάρτητα.

Ο νέος Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μοίρας σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: "Η Ιδρυτική μας Διακήρυξη οι θέσεις μας και το πρόγραμμά μας, η συνέπειά μας και το ψυχικό και πολιτικό σθένος του προέδρου Πάνου Καμμένου, είναι τα εχέγγυα, ότι ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να εμπιστεύεται τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Απο εδώ και εμπρός μόνο δουλειά στο κίνημα και καθημερινός αγώνας στην κοινωνία".

Εξάλλου, «σαν έτοιμος από καιρό» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, αναφερόμενος στο άνοιγμα του Πάνου Καμμένου για συνεργασία με τις αντιμνημονιακές δυνάμεις. Ο κ. Νικολόπουλος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε ότι την προσεχή εβδομάδα θα συγκαλέσει τα όργανα του κόμματός του για να δοθεί το πράσινο φως για τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τόνισε ότι θέλει να χαραχτεί «οπωσδήποτε ?ένας οδικός χάρτης?, που θα είναι σε όλους μας γνωστός και αμέσως να ξεκινήσουμε μία μεγάλη πορεία στο λαό, με χρονοδιάγραμμα και στόχους».

 

 

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 1824 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων