Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 12:58

Στον εισαγγελέα για τα περί χρηματισμού βουλευτών, ο Φώτης Κουβέλης. Ακολουθεί ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

 

Κατάθεση στον εισαγγελέα Εφετών Π. Παναγιωτόπουλο που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος Δημοκρατίας έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. Τη Δευτέρα, έχει κληθεί να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Ν. Κωνσταντόπουλος.

Φ. Κουβέλης: Δεν έχω στοιχεία για χρηματισμό βουλευτών
«Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει Έλληνας βουλευτής που θα αποφασίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με κριτήριο οικονομικά ανταλλάγματα ή εξυπηρετήσεις» δήλωσε, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στον εισαγγελέα Εφετών Π. Παναγιωτόπουλο, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Ο κ. Κουβέλης, που κατέθεσε στο πλαίσιο της έρευνας καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, ανέφερε πως ο ίδιος δεν έχει στοιχεία για ένα τέτοιο γεγονός και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως η συγκεκριμένη διαδικασία δημιουργεί τεχνητή πόλωση, που ταράζει τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Μέρος του πολιτικού συστήματος είναι προσδεδεμένο στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων οργανωμένων ομάδων. Πρόκειται για χωροτάκτες της πολιτικής».

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 1509 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων