Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 20:07

Πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην κατάθεση της πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά προχώρησε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, κάνοντας λόγο για «επιζήμια παραχώρηση των ναυπηγείων σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα». Στη 13σελιδη πρότασή του ο ΣΥΡΙΖΑ αν και στοχοποιεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο, δεν μένει μόνο σε αυτόν, αφού βάζει στο "κάδρο" και τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.  


Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητούν να εξεταστούν οι συμβάσεις του 2000 και του 2002, καθώς και ο ισχύων νόμος του 2010 που υπεγράφη στις 30 Σεπτεμβρίου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούν επίσης να κατατεθεί στη Βουλή κάθε πληρωμή που έχει πραγματοποιηθεί από την υπογραφή των συμβάσεων μέχρι σημερα, αντίγραφα για την πληρωμή και παραστατικά είσπραξης, και την πλήρη αλληλογραφία μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων σχετικά με την ασφάλεια των υποβρυχίων και τους κίνδυνους από τη διακοπή λειτουργίας του ναυπηγείου Σκαραμαγκά.
Στην πρόταση αναφέρεται ακόμη πως «οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ απέτυχαν παταγωδώς στη διαχείριση του ζητήματος των κρατικών ενισχύσεων».

Διαβάστηκε 1486 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 22:02

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων