Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 16:01

Η Χρυσή Αυγή, η φτωχότερη Κοινοβουλευτική Ομάδα. Φτωχές, ακόμα & μηδενικές, οι καταθέσεις τους.

Η Χρυσή Αυγή, η φτωχότερη Κοινοβουλευτική Ομάδα. Φτωχές, ακόμα & μηδενικές, οι καταθέσεις τους.

Βλέποντας τόσα χρόνια τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών καταλαβαίναμε γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάει ο απλός κόσμος. Σπίτια, κότερα, μετοχές, εισοδήματα & ιλιγγιώδεις καταθέσεις περιλαμβάνουν οι δηλώσεις σχεδόν του συνόλου των βουλευτών και των υπουργών, με λίγες μόνο εξαιρέσεις.

Το πρωτόγνωρο που συναντάμε φέτος, βλέποντας τα «πόθεν έσχες» είναι οι δηλώσεις των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι από αυτούς δεν διαθέτουν ούτε ένα ακίνητο στο όνομά τους και κάποιοι δεν έχουν καν αυτοκίνητο!
Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι οι τραπεζικές τους καταθέσεις, ειδικά βλέποντας τις αντίστοιχες των προσώπων των υπολοίπων κομμάτων, οι οποίες είναι μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ή ακόμα και εκατομμυρίων!
Για παράδειγμα βλέπουμε, ότι ο Αρχηγός της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος διαθέτει καταθέσεις μόλις 26.000 ευρώ, την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς περίπου 1.800.000ευρώ!!! και ο Αντώνης Σαμαράς 299.000 ευρώ.

Η κατάσταση των καταθέσεων των Βουλευτών της Χ.Α. παραπέμπει –όχι σε λογαριασμούς πολιτικών- αλλά στους λογαριασμούς που έχουμε εμείς οι απλοί πολίτες, αφού οι περισσότεροι είναι σχεδόν μηδενικοί, ενώ κάποιοι είναι κοινοί με τους γονείς τους!
Για παράδειγμα, ο Βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, διαθέτει δύο λογαριασμούς στην Εθνική Τράπεζα. Ο ένας έχει 12.405 ευρώ (από τα υψηλότερα των Βουλευτών της ΧΑ) και ο άλλος το εντυπωσιακό ποσό των: μηδέν ευρώ.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος, διαθέτει 6 λογαριασμούς (ο ένας κοινός με τον πατέρα του) και οι συνολικές καταθέσεις φτάνουν τα 131ευρω!!!
Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, έχει ένα λογαριασμό με μηδέν ευρώ, έναν με 0,98 και άλλους δύο με κάτι παραπάνω από 9.000 ευρώ.
Ανάλογη η εικόνα και του Αρτέμη Ματθαιόπουλου που διαθέτει τρεις λογαριασμούς των 600ευρώ συνολικά.

(Μπορείτε να δείτε τα περιουσιακά στοιχεία του Βουλευτή ή πολιτικού προσώπου που σας ενδιαφέρει στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.hellenicparliament.gr/Organosi-kai-Leitourgia/epitropi-elegxou-ton-oikonomikon-ton-komaton-kai-ton-vouleftwn/Diloseis-Periousiakis-Katastasis )

Διαβάστηκε 2498 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 18:09

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων