Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 22:41

ALCO: Το 59% των πολιτών δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

ALCO: Το 59% των πολιτών δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Σχεδόν 6 στους 10 πολίτες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO, που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Φεβρουαρίου για λογαριασμό της ιστοσελίδας topontiki.gr. Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «Εσείς προσωπικά θα δίνατε ή όχι ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση;», «ναι» δηλώνει το 59% των ερωτηθέντων, «όχι» το 34% και δεν απαντά το 7%.

Επίσης, το 67% των ερωτηθέντων αξιολογεί «θετικά» και «πολύ θετικά» τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, «ούτε θετικά ούτε αρνητικά» το 19% και το 9% «αρνητικά και πολύ αρνητικά», ενώ το 6% δεν απαντά.

Στην ερώτηση «τι αισθανθήκατε κυρίως ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού», το 48% των ερωτηθέντων δήλωσε «ενθουσιασμό» και «υπηρηφάνεια», «τίποτα το ιδιαίτερο» απάντησε το 24%, ενώ «ανησυχία» δήλωσε το 20% και το 2% «απογοήτευση».  

Τέλος, σε ό,τι αφορά «τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και δανειστές μας», σύμφωνο είναι το 75% των ερωτηθέντων, διαφωνεί το 15% και δεν απαντά το 10%.

Διαβάστηκε 991 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων