Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 02:16

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Κρητικός του … Νταχάου, αφού διεγράφη από τη Χ.Α., προσχωρεί στο ΛΑ.Ο.Σ

«Άνοιγμα» όχι μόνο προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, αλλά απ’ότι φαίνεται και στα στελέχη, κάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Στην προσπάθειά του, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., να μπει και πάλι «στο παιχνίδι» και βέβαια στη Βουλή, δε διστάζει να εντάξει στο κόμμα του, ακόμα και διαγραμμένα στελέχη της Χ.Α., με ξεκάθαρα μάλιστα φιλοναζιστικά αισθήματα!

 

    Ο λόγος για τον Στέλιο Βλαμάκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του tsegkanews.gr πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γ. Καρατζαφέρη και προσχώρησε στο ΛΑ.Ο.Σ. Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Στέλιος Βλαμάκης, είναι ο Κρητικός που ύστερα από την πρόσφατη σύλληψή του, βρέθηκαν στο σπίτι του και στο γραφείο του μεταξύ άλλων συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ξίφος με μεταλλική λάμα μήκους εξήντα εκατοστών και έντυπο υλικό που απεικονίζει τον Αδόλφο Χίτλερ. Αυτό όμως που είχε σοκάρει, ήταν οι φωτογραφίες του, τις οποίες είχε αναρτήσει στο facebook. Πρόκειται για φωτογραφίες του κατά την επίσκεψή του στο Νταχάου, όπου φιγουράρει χαμογελαστός μπροστά στην είσοδο, αλλά και τους φούρνους!
    Ο Βλαμάκης, τον περασμένο Απρίλιο είχε διαγραφή από την Χρυσή Αυγή και στη συνέχεια είχε δημιουργήσει την «Ένωση Εθνικιστών Κρήτης». Η Ένωση αυτή και το γεγονός ότι στις τελευταίες εκλογές ο Βλαμάκης, ως υποψήφιος της ΧΑ, είχε βγει πρώτος σε σταυρούς, αποτέλεσαν ίσως τους κυριότερους λόγους για την προσέγγιση και την «πολιτική υιοθεσία» του, από τον Γ. Καρατζαφέρη.  

Σίγουρα, στην προσπάθεια «επαναφοράς» του, ο Γ. Καρατζαφέρης, θα έχει ορθάνοικτες τις πόρτες του κόμματός του για όποιον θελήσει να ενταχθεί. Θα αποβεί όμως, προς όφελός του –τελικά- να στελεχώνει το ΛΑ.Ο.Σ. ένας, διαγραμμένος από τη Χ.Α,  λάτρης του Νταχάου; Ο χρόνος θα δείξει…

Διαβάστηκε 4206 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 11:53

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων