Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 23:58

3 Πειραιώτες τοποθετήθηκαν Διοικητές σε Νοσοκομεία

3 Πειραιώτες τοποθετήθηκαν Διοικητές σε Νοσοκομεία

Με βάση την εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης και με απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ορίστηκαν οι νέες διοικήσεις των νοσοκομείων, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και τρεις Πειραιώτες. Πρόκειται για τους Λίτσα Γιαννακάκου, Νίκο Βλαχάκο και Χρήστο Καμπούρη.


Ο Νίκος Βλαχάκος, τοποθετήθηκε Διοικητής στο Ειδικό Αντικαρκινικό νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», σε μία κρίσιμη για το νοσοκομείο περίοδο λόγω των συνθηκών που επικρατούν σε αυτό, ωστόσο το γεγονός ότι είναι ιατρός γεννά ελπίδες ότι επειδή γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τα προβλήματα θα μπορεί να βρει λύσεις. Ο κ. Βλαχάκος, είναι ιατρός στο Τζάνειο νοσοκομείο, έχει διατελέσει επιμελητής στην Α’ και Β’ Χειρουργική Κλινική του Τζανείου, μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, είναι υποψήφιος διδάκτωρ χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πολιτευτής Ν.Δ. Α’ Πειραιά & Νήσων.

Αναπληρωτής διοικητής στο Μεταξά τοποθετήθηκε ο επίσης Πειραιώτης, Χρήστος Καμπούρης, ο οποίος έχει κάνει οικονομικές σπουδές στο πανεπιστήμιο Πειραιά, σχετικές μεταπτυχιακές σπουδές, ενώ είναι και υποψήφιος διδάκτωρ.

Πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινωθεί και η τοποθέτηση της Λίτσας Γιαννακάκου στη θέση της διοικήτριας στο νοσοκομείο «Αττικόν». Η κα. Γιαννακάκου, είναι οδοντίατρος και ιατρός, και πολιτευτής της Ν.Δ. στην Α’ Πειραιά & Νήσων. Η τοποθέτησή της σε ένα νοσοκομείο «φιλέτο» δεν πρέπει να είναι άσχετη από το γεγονός ότι έχει πείρα πολύτιμη για τη διοίκηση του νοσοκομείου, καθώς έχει διατελέσει στο παρελθόν διοικήτρια στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Διαβάστηκε 4601 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 00:38

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων