Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 22:20

Στεφάνι στο μνημείο για τα θύματα της «Θύρας 7» κατέθεσε ο Β. Μιχαλολιάκος

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, κατέθεσε σήμερα, αιφνιδιαστικά, στεφάνι στο Μνημείο των θυμάτων της «Θύρας 7».

Η κίνηση αυτή ήρθε και ως απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε προχθές η «Θύρα 7» με την οποία δήλωνε πως ο δήμαρχος Πειραιά δεν είναι ευπρόσδεκτος στο μνημόσυνο που θα τελεστεί αύριο Σάββατο, στο μνημείο για τα 21 θύματα. (διαβάστε σχετικά:Ανακοίνωση-χαστούκι σε Μιχαλολιάκο από "ΘΥΡΑ 7":"Είσαι ανεπιθύμητος στο Καραισκάκη, το Σάββατο & πάντα"!)
Στην κατάθεση στεφάνου, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Γιώργος Σιγάλας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αν.  Κάρλες, κα Ευαγ. Σαρρή, κ.κ. Χαρ. Τουμπέκης, Ευστ. Κωνσταντούζος, Π. Ρέππας, Γρ. Καψοκόλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Π. Πουλικαράκος, κ.α.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μετά την  κατάθεση στεφάνου, στο Μνημείο των θυμάτων  της  «Θύρας 7», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε και σήμερα εδώ συνεπείς με την ιστορία μας. Όπως είμαστε εδώ και χρόνια. Με σεβασμό στην ιστορική μνήμη, με σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού.
Είμαστε εδώ σήμερα για να τιμήσουμε τα 21 παιδιά που έπεσαν νεκρά σε ένα παράδοξο, σε ένα τραγικό και εγκληματικό γεγονός. Μια τραγωδία, για την οποία κανείς δεν τιμωρήθηκε.
Για μας, η απώλεια των 21 παιδιών είναι και δική μας. Γιατί εμείς στον Πειραιά είμαστε μια οικογένεια. Αυτό μετρά πάνω από όλα.
Το ότι 33 χρόνια κανείς μας δεν ξεχνά δείχνει και το μεγαλείο της ψυχής των φιλάθλων του Ολυμπιακού.
Καταλαβαίνω τον πόνο των οικογενειών.
 Θέλω να γνωρίζουν ότι είμαστε δίπλα τους.
 Και εγώ και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Με όποιον τρόπο μπορούμε.
Αιωνία η μνήμη τους. Δεν τους ξεχνάμε ποτέ.»

Διαβάστηκε 4479 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 20:07

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων