Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 05:12

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ηλία Κασιδιάρη:Ποιους θέλει αντιπάλους του στην Αθήνα,η συμμαχία με τη Ρωσία &πότε «θα έμπαινε στην Τουρκία»(βίντεο)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ηλία Κασιδιάρη:Ποιους θέλει αντιπάλους του στην Αθήνα,η συμμαχία με τη Ρωσία &πότε «θα έμπαινε στην Τουρκία»(βίντεο)

Ο Εκπρόσωπος Τύπου & Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, μιλάει αποκλειστικά στο tsegkanews.gr και στη Μαρία Τσέγκα για την επικαιρότητα, τις προσεχείς εκλογές και τις κατηγορίες για τη δράση της Χ.Α.

Μιλάει για την απόδραση Ξηρού, την επικήρυξη, δηλώνει πως νιώθουν τρομοκρατικός στόχος και αποκαλύπτει πως η υπόθεση των δολοφονιών στο Ν. Ηράκλειο στην πραγματικότητα: «έχει μπει στο αρχείο, αφού ακόμα δεν έχει κληθεί ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης για να καταθέσει» και αποκαλεί ανεύθυνους, αλήτες & προδότες τους Παπούλια – Σαμαρά γιατί δεν έχουν στείλει ακόμα συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών.

Αποκαλύπτει ποιους θέλει για αντιπάλους του στις δημοτικές εκλογές, που θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα, αλλά και το όραμά του για την πρωτεύουσα. Δηλώνει πως η Χ.Α. έχει ικανά πρόσωπα να στελεχώσουν το δήμο, όπως και μια αυριανή κυβέρνηση, ενώ εάν οι επόμενες εθνικές εκλογές τους φέρουν στην αξιωματική αντιπολίτευση, υπόσχεται πως είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στο ρόλο αυτό.  

Άμεση συμμαχία με τη Ρωσία, δηλώνει πως θα είναι η επιδίωξη της Χ.Α. αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Απαντά επίσης, στο πως νιώθει που ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί στη φυλακή και μας αποκαλύπτει που αλλού έχει χρησιμοποιήσει την καραμπίνα που τον έχουμε δει να ποζάρει σε πολλές φωτογραφίες.

 

Δηλώνει επίσης:

«Θα βρουν κάποιον καμικάζι Αρεοπαγίτη και θα πει την τελευταία ημέρα, δεν κατεβαίνει η Χρυσή Αυγή»

«Μακάρι να φτάσουμε σε δίκη, θα είναι η μεγαλύτερη παρωδία. Θέλω να πάει σε δίκη, αλλά μη προτρέχουμε ας περιμένουμε το βούλευμα»

«Με airsoft θα το καταλύσουμε το πολίτευμα; Αν μπορούσαμε να καταλύσουμε το πολίτευμα με airsoft, τότε θα΄χα μπει στην Τουρκία τώρα»

Διαβάστηκε 6493 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 20:11

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων