Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 19:22

Πλούσιο σε... «συναντήσεις» το νέο πρόγραμμα του Ιανού

Πλούσιο σε... «συναντήσεις» το νέο πρόγραμμα του Ιανού

Με «απρόβλεπτες» συναντήσεις με μουσικούς, συγγραφείς αλλά και σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού, των τεχνών, της πολιτικής και της οικονομίας, γιορτάζει φέτος ο Ιανός τα 30 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης δράσης στον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού, αλλά και τα εννιά χρόνια του πολυχώρου του, στην Αθήνα.

Οι θεματικές συναντήσεις στο Caf? του Ιανού περιλαμβάνουν εκδηλώσεις με ανθρώπους που με το έργο τους καθόρισαν ποικιλοτρόπως τη σύγχρονη Ελλάδα, ενώ στόχο έχουν το άνοιγμα του δημόσιου διαλόγου πάνω σε καίρια θέματα της καθημερινότητάς.
Δήμητρα Γαλάνη, Μύρων Μιχαηλίδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Ρέα Γαλανάκη, Πέτρος Μάρκαρης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μπουτάρης, Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος είναι μόνο μερικές από τις προσωπικότητες που θα συνομιλήσουν με το κοινό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει τις ερωτήσεις του στον κάθε καλεσμένο, έως και τρεις μέρες πριν από την κάθε συνάντηση, στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης, όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Ιανού, θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr.

Παράλληλα, στον πολυχώρο λειτουργεί για τρίτη χρονιά η «ΙANOS Αίθουσα Τέχνης» που παρουσιάζει θεματικά εικαστικά αφιερώματα και ατομικές εκθέσεις με άμεση ή έμμεση αναφορά στον χώρο του βιβλίου, αλλά και στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστηκε 2379 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων