Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 12:26

Τραβάτε με & ας κλαίω... Αντίθετα με την παραίτηση του Φ. Κουβέλη τα κομματικά όργανα της ΔΗΜΑΡ

Τραβάτε με & ας κλαίω... Αντίθετα με την παραίτηση του Φ. Κουβέλη τα κομματικά όργανα της ΔΗΜΑΡ

 

Η υποβολή παραίτησης από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, δεν βρίσκει σύμφωνη την Εκτελεστική Επιτροπή και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, αναφέρει ανακοίνωση που εξεδόθη μετά την οκτάωρη και πλέον κοινή συνεδρίαση των δύο οργάνων.

«Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν τα αίτια της εκλογικής ήττας και διατυπώθηκαν θέσεις για το μέλλον του κόμματος, οι οποίες θα συζητηθούν αναλυτικά στη Κεντρική Επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο», επισημαίνεται στην ανακοίνωση .

Για την πολιτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η ΔΗΜΑΡ, στελέχη της πλειοψηφίας (Χατζησωκράτης, Τσούκαλης Μαργαρίτης κ.ά.) υποστήριξαν ότι πρέπει να ανταποκριθεί στον διάλογο για την κεντροαριστερά με στόχο τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκ της μειοψηφίας (Λυκούδης, Λιοναράκη, Τσικαρδάνη κ.ά.) εξέφρασαν την άποψη ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία δέσμευση εκ των προτέρων για συνεργασία με την Κουμουνδούρου και να μείνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Εν τω μεταξύ πληροφορίες φέρουν τον βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό να εξετάζει ως ενδεχόμενο ακόμη και την ανεξαρτητοποίησή του.

 

 

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 1677 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων