Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 15:10

Ανοικτή πρόσκληση Ευ. Βενιζέλου, ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου της Κεντροαριστεράς

 

Ανοικτή πρόσκληση απευθύνει ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου της Κεντροαριστεράς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ο Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζει ότι «σημασία έχει η ιδέα του ιδρυτικού συνεδρίου και η πορεία προς αυτό να γίνει ένα πολύ μεγάλο βήμα διαλόγου ανάμεσα σε όλους όσοι πιστεύουν στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, στην ευρωπαϊκή Κεντροαριστερά της ευθύνης, αλλά κυρίως ανάμεσα στην πολιτική έκφραση της Κεντροαριστεράς και την κοινωνία».
Ερωτηθείς αν θα καλέσει τους δύο πρώην πρωθυπουργούς Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου να καταθέσουν τις απόψεις τους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «αυτή η πρόσκληση είναι διαρκής και αυτονόητη» ενώ σε παρόμοια ερώτηση για πρώην στελέχη όπως ο Αλ. Παπαδόπουλος, η Β. Παπανδρέου και ο Δ. Ρέππας, ο κ. Βενιζέλος απαντά: «Τους πάντες. Αλοίμονο».

Αναφερόμενος στο «Ποτάμι» ο κ. Βενιζέλος χαρακτηρίζει «πολύ σημαντικό το γεγονός ότι για πρώτη φορά το Ποτάμι, στο επίπεδο του Ευρωκοινοβουλίου, δήλωσε μια ταυτότητα. Και είναι θετικό το γεγονός ότι επέλεξε την ένταξη στην Ομάδα των Ευρωπαίων Δημοκρατών και Σοσιαλιστών» στην οποία ανήκει το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, άρα το ΠΑΣΟΚ με την Ελιά.

 

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 1442 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων