Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 13:16

Στο Σύνταγμα απόψε η κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα

Στο Σύνταγμα απόψε η κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος στις 19:30. Θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

Την Κυριακή είναι οριστική ευκαιρία να ξεμπερδεύαμε με το παλιό, τόνισε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από το Ηράκλειο της Κρήτης, ζητώντας ξεκάθαρη εντολή διακυβέρνησης και αλλαγής, με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Εξάλλου, χθες βράδυ ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Star και στην εκπομπή «Στον Ενικό» εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν θα πάνε χαμένες, ότι η διαπραγμάτευση δεν θα πάει χαμένη και η συμφωνία θα δώσει προοπτική στη χώρα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι με την σταθερότητα της οικονομίας, με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που διασφαλίζει τις καταθέσεις και με τη διαδικασία αναδιάρθρωσης χρέους, δημιουργούμε ένα ΠΛΑΙΣΙΟ συμμαχιών που απομονώνει αυτούς που δεν θέλουν απομείωση χρέους. Επίσης, πρόσθεσε πως με την επιστροφή στην ανάπτυξη, υπάρχει η βεβαιότητα ότι οι κόποι και οι θυσίες του ελληνικού λαού, δεν πάνε χαμένοι, ότι η διαπραγμάτευση δεν πήγε χαμένη και δίνουν προοπτική στη χώρα.

Διαβάστηκε 947 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων